BLOG

Novinky pre ubytovaných v rezorte

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Novinky pre ubytovaných v rezorte

Začína teplé počasie a ľudia čoraz viac využívajú víkendové pobyty v prírode. Oravská Lesná je krásna obec a zároveň najchladnejšia obec na Slovensku. Villa Erdődy Resort® poskytuje ubytovanie v tejto lokalite uprostred krásnej zelene, na lyžiarskom svahu obklopenom lesom.

Pýtate sa nás, aké sú možnosti a aktivity mimo zimnej sezóny. Okrem turistiky za krásami prírody a atrakciami môžete v našom rezorte využiť napríklad externú saunu - saunovací sud, rozložiť si lehátka a ochladiť sa v prírodnom jazierku.

Vedľa budovy je umiestnené opekanisko, kde si môžete opekať, grilovať, variť kotlíkový guláš. K týmto aktivitám vám ponúkame bezplatné zapožičanie kotlíkového setu, Potravinové balíčky/suroviny/na varenie gulášu ako aj pre opekanie a grilovanie, zakúpenie jednorazového grilu. Popri varení a pečení si môžu príslušníci rodiny, priatelia zahrať a bezodplatne zapožičat športové potreby.

Novinkou je požiavanie elektrobicyklov a objednanie Raňajkového menu, ale aj bežný ,,Fresh,,

Menu ponúka výlučne čerstvé potraviny od roznych druhov salámov, syrov, zeleniny, ovocia, ovocné šťavy, zapekačky, burgre, ale napríklad aj super palacinky.

Komfort ubytovania ponúka samozrejme Internetové pripojenie a TV , kávovar s balíčkom kávy ako darček.

Podrobnejšie informácie, spôsob objednania služieb a ceny sú k dispozícií pre hostí na partmánoch.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

GALÉRIA

SPÄŤ