BLOG

Zimná sezóna končí

ATRAKTÍVNY RESORT V SRDCI ORAVY
zdieľať

Zimná sezóna končí

Zima nám pomaly končí, lyže, sánky, snowboardy sa odkladajú. Svahy ozeleneli, slnko pomaly vstupuje do jarnej rovnodennosti a počasie sa ohrieva. Začína sezóna bicyklov, kolieskových korčúl, kolobežiek, horskej turistiky, zbierania húb, návštevy atrakcií.U nás vo Villa Erdődy Resort sme pripravili pre ubytovaných zopár noviniek pre jar, leto a jeseň.

Prvá novinka je možnosť objednania si raňajok - na apartmánoch si hostia nájdu ponukový list z ktorého si môžu vybrať či už sladké alebo slané menu, rôzne množstevné veľkosti balíčkov.

Ďalšou novinkou je požičovňa eBike - ov, čiže elektrické bicykle. Hostia ubytovaní vo Villa Erdődy majú pripavený benefit zľavy z ceny požičovného.

Dovolenka s rodinou a najmä s deťmi sa nezaobíde bez opekania a varenia gulášu. Vedľa apartmánového domu máme krásne opekanisko - zabezpečili sme kotlíkové sety, ktoré si hostia môžu požičať bezodplatne.
 

V neposlednom rade je k dispozícií externý súkromný saunovací sud, lehátka, prírodný mini potôčik a terasa.

Malé, ale dostačujúce detské ihrisko s hojdačkami a športové potreby, ako napríklad bedminton, lopty, petanque, bránky a pod. ideálne zabavenie sa detičkami.

Návšteva turistických atrakcií Oravy, ako je Oravský zámok, Funny park, Oravská železnička, rôzne múzeá, pôvodné dedinky, ale aj napríklad Aquapark v Dolnom Kubíne s welness, návšteva Roháčov a ďalšie atrakcie pripravované v aktuálnom čase prevádzkovateľmi je dôvodom prečo si vybrať ubytovanie počas dovolenky v našom rezorte s moderne vybavenými a komfortnými apartmánmi.

Zelené okolie prispieva k relaxu a odpočinku tela aj mysle a zbavenia sa aspoň na chvíľu každodenného stresu, mestského smogu a radšej venovať čas rodine, deťom, alebo len tak s partiou priateľov, prípadne aj teambuilding s kolegami.

 

GALÉRIA

SPÄŤ